fbpx

VALGET AF BØNNER

Vi udvælger vores kaffe bønner med omhu, og vi går ikke på kompromis for at kunne tilbyde de bedste kaffe bønner på markedet.
Alle bønnerne har hver deres unikke smag og aroma, og de er specielt udvalgt til passe din smag og dit behov.

Vi er ene-forhandler af 20 forskellige kaffevarianter, og går ikke på kompromis.
Finder vi en kaffebønne, som vi syntes om, må vi simpelthen have den i vores kartotek.

VI IMPORTERER SELV VORES KAFFE

Espresso

I 1901 opdager Luigi Bezerra, en hurtigere måde at brygge kaffen på.
Kaffen får dermed en mere fyldig og kraftig smag som stærk kaffe.
Denne hurtige måde at brygge kaffe på, fik mere kraft og smag ud af bønnerne ift. almindelige og langsomme proces hvor kaffen mistede noget af smagen undervejs i processen.
Denne hurtige form for kaffebrygning fik navnet ”espresso” som på italiensk betyder hurtig.

kr 69
00
  •  

Filterkaffe

Mellemristede filterkaffe bønner som er enkelt og simpelt at anvende i hverdagen.
Du kan vælge at få kværnet bønnerne uden ekstra omkostning, hvad enten du foretrækker filterkaffe, stempelkande kaffe eller espresso.

kr 75
00
  •  

Decaf, (Koffeinfri)

Da koffein reducerer opfattelsen af udmattelse, og derfor forsinker søvn, kunne det være en god idé, at de sidste kopper kaffe, inden sengetid, er koffeinfri.

Er man den en stor kaffedrikker og indtager store mængder i løbet af dagen, kunne det også være en god idé at lave nogle af kopperne koffeinfri, således man ikke overstiger de 400 mg koffein om dagen.
Koffeinfri kaffe kan også indtages, hvis man bare foretrækker det frem for almindelig kaffe. Det er heldigvis helt op til os selv.

kr 75
00
  •  

ORIGIN

Vi vælger vores Regionale kaffebønner fra lokale kaffe gårde i
Guatemala, Costa Rica, Colombia, Brasilien og Kenya
sammen med kaffe eksperter som vores mentor.

FÅ DET BEDSTE UD AF DIN - ORIGIN

French press:
Er det navn, der gives til brygning af tykt formalet kaffe, der skal presses gennem et metalfilter.
Inden du begynder at brygge, skal du ligge varmt vand i din presse og lade sektionen af glas opvarmes.
For at få den perfekte smag, anbefaler vi at du bruger 2 spsk (20gr) kaffe i 360 ml vand.
Tilsætte varmt vand.
Placer metalfilteret, og lad det stejle i 4 minutter.
Filtrere din bryggede kaffe og nyde den.

Tip fra os:
Til 1 kop: 180 ml vand, 1 spsk kaffe
Til 2 kopper: 360 ml vand, 2 spsk kaffe
Til 3 kopper: 540 ml vand, 3 spsk kaffe
Til 4 kopper: 900 ml vand, 4 spsk kaffe

Brazil, Santos - Sul de Minas

Santos, Sul de Minas
Største kaffeproducerende region i verden, hvor der produceres omkring 10 millioner poser kaffe hvert år. Den sydlige del af Minas Gerais består af bjerge med højder mellem 850 og 1.350 meter. Høj dyrkning kombineret med mildt vejr og veldefinerede årstider bidrager til en differentieret kaffe.

Resultatet er en fyldig drink, en fremhævet sødme, frugtagtige noter, intens aroma og mild til medium syre, som giver koppen et strejf af sofistikeret smag.

kr 79
00
  •  
UDSOLGT

Guatemala, Cobán

Cobán
Ordet Cobán kommer fra maya-ordet Keckchi “cob”, som betyder sted for skyer. Omgivet af bjerge er denne region nord for Guatemala et land fuld af naturlig rigdom og høje niveauer af uklarhed, regn og kulde hele året. Fænomenet med konstant regn kendt som “chipi-chipi” er karakteristisk for det område, der ligesom resten af ​​de særegne klimatiske forhold har indflydelse på kaffens fysiognomi i dette område.
I Cobán vokser kaffe mellem 1.300 og 1.500 højde på skråningerne af bjerge af lerjord og kalksten, der modtager den tropiske indflydelse fra Atlanterhavet.

kr 79
00
  •  

Colombia, Nariño

Nariño
Kaffebønnerne dyrkes i provinsen Nariño i det sydvestlige Colombia, der grænser op til Ecuador.

Nariño regionen inkluderer aktive vulkaner og meget nedbørsmæssigt terræn. Det meste af kaffen dyrkes i højder fra 1.500 meter til 2.100 meter over havets overflade. Vulkanen kaldet Galeras har skabt de produktive jordarter, der gør dette til et af ​​landets bedste kaffedyrkningsregioner.

kr 79
00
  •  

Costa Rica, Central Valley

Central valley
Omgivet af San Jose, Heredia og Alajuela har Central Valley veldefinerede regnfulde og tørre årstider. Den perfekte kombination af aroma, konsistens og smag, der får dig til at føle den friske luft fra regnskoven.
Disse kaffebønner er af lav syrlighed, men fremragende aroma og karakteristiske smag. Bønnerne efterlader en nøddeagtig og krydret smag

kr 89
00
  •  

Kenya, Kirinyaga AA - SL-28

Kirinyaga AA
SL-28

Kenyansk kaffe klassificeres ud fra bønnens størrelse efter høst.
Grad AA er generelt den største bønne og betragtes som en af ​​verdens fineste kaffe. Disse højkvalitets kaffebønner, dyrkes i frugtbare vulkanske jord og er specielt kendt for, deres skarpe syrlighed. Kaffen efterlader en tæt, tør og vinøs eftersmag. Som den eneste kaffe i verden, har denne en syrlighed på 7%.

kr 89
00
  •  

FILTERKAFFE MED SMAG

– Kaffebønnerne er ligeledes velegnet til iskaffe eller milkshake som kan forfriske på en varm dag.

Karamel

Kaffebønnerne består af 100% arabica bønner med en klassisk smag af karamel som ikke dominerer den oprindelige smag af god kaffe. Passer meget godt med opskummet mælk eller med isterninger.

Du kan vælge at få kværnet bønnerne uden ekstra omkostning, hvad enten du foretrækker filterkaffe, stempelkande kaffe eller espresso

kr 77
00
  •  
UDSOLGT

Hasselnød

Kaffebønnerne består af 100% arabica bønner med fyldig smag af hasselnødder. Blød, velsmagende og passer bedst med opskummet mælk eller i en milkshake.
 

Du kan vælge at få kværnet bønnerne uden ekstra omkostning, hvad enten du foretrækker filterkaffe, stempelkande kaffe eller espresso.

kr 77
00
  •  
UDSOLGT

Vanilje

Kaffebønnerne består af 100% arabica bønner med fyldig smag af  vanilje. Mellem ristede kaffebønner med vanilje aroma, som beriger oplevelsen af søde, eksotiske vanilje undertoner til kaffen.

Du kan vælge at få kværnet bønnerne uden ekstra omkostning, hvad enten du foretrækker filterkaffe, stempelkande kaffe eller espresso.

kr 77
00
  •  

Turkish Coffee

EN KORT HISTORIE:
I 1593 lærte den tyrkiske guvernør Özdemir Pasha en ny drik lavet af kaffebønner i sin region Yemen. Han var så imponeret over drikken, at han besluttede at servere den til Sultan Süleyman, den storslåede, også blev forelsket i drikken, og dermed begyndte fødslen af ​​tyrkisk kaffe.

FORBEREDELSE:
Tilsæt vand i cezve, ca. 50 ml for hver kop, bring til kogepunkt, fjern det fra varmen.
Tilsæt ca. 7-10 g kaffe til hver kop, omrør godt igen, bring kaffe til kogepunktet.
Fjern cezven fra varmen med det samme og server den.

SJOV KENDSGERNING :
Det tyrkiske ord for morgenmad er kahvalti, hvilket bogstaveligt betyder før kaffe.

kr 59
00
  •