fbpx

VALGET AF BØNNER

Vi udvælger vores kaffebønner med omhu og vi går ikke på kompromis, hvorfor vi altid vil kunne tilbyde de bedste kaffebønner på markedet.

Alle vores kaffebønner besidder deres egen unikke smag og aroma. De er specielt udvalgt til at harmonere med din smag og dit behov..

Vi er eneforhandler af 21 forskellige kaffebønner og går ikke på kompromis.
Finder vi en kaffebønne, som vi syntes om, må vi simpelthen have den i vores kartotek.

VI IMPORTERER SELV VORES KAFFE

Espresso -200g

I 1901 opdager Luigi Bezerra en hurtigere måde at brygge kaffen på. Kaffen får dermed en mere fyldig og kraftig smag som stærk kaffe.

Denne hurtige måde at brygge kaffe på, fik mere kraft og smag ud af bønnerne ift. almindelige og langsomme processer, hvor kaffen efter endt brygning, mistede noget af smagen. Denne hurtige form for kaffebrygning blev kaldt ”espresso”, som på italiensk betyder hurtig.

kr 79
00
  •  

Filterkaffe -200g

Mellemristede kaffebønner, som er velegnet til filterkaffe. Disse er enkle og simple at anvende i hverdagen. Du kan vælge at få kværnet bønnerne uden ekstra omkostning, hvad enten du foretrækker filterkaffe, stempelkaffe eller espresso.

kr 85
00
  •  
UDSOLGT

Decaf, (Koffeinfri) -200g

Da koffein reducerer opfattelsen af udmattelse og derfor forsinker søvn, kunne det være en god idé, at de sidste kopper kaffe inden sengetid, er koffeinfri.

Er man en stor kaffedrikker og indtager store mængder i løbet af dagen, kunne det også være en god idé at skifte lidt til koffeinfri kaffe, så man ikke overstiger 400 mg koffein om dagen. Koffeinfri kaffe kan også indtages, hvis man bare foretrækker det frem for almindelig kaffe. Det er heldigvis helt op til os selv.

kr 85
00
  •  

ORIGIN

Vi vælger vores Regionale kaffebønner fra lokale kaffe gårde i Guatemala, Costa Rica, Colombia, Brasilien og Kenya
sammen med kaffe eksperter som vores mentor.

FÅ DET BEDSTE UD AF DIN - ORIGIN

French press:
E
r det navn, der gives til brygning af tykt formalet kaffe, der skal presses gennem et metalfilter.
Inden du begynder at brygge, skal du hælde varmt vand i din French Press og lade sektionen af glas opvarmes.
For at få den perfekte smag, anbefaler vi at du bruger 2 spsk (20gr) kaffe i 360 ml vand.
Tilsætte varmt vand.
Placer metalfilteret, og lad det stejle i 4 minutter.
Filtrér din bryggede kaffe og nyd den.

 

Tip fra os:
Til 1 kop: 180 ml vand, 1 spsk kaffe
Til 2 kopper: 360 ml vand, 2 spsk kaffe
Til 3 kopper: 540 ml vand, 3 spsk kaffe
Til 4 kopper: 900 ml vand, 4 spsk kaffe

Brazil, Santos - Sul de Minas -200g

Santos, Sul de Minas
Rio Minas er den største kaffeproducerende region i verden. Her produceres omkring 10 millioner poser kaffe hvert år. Den sydlige del af Minas Gerais består af bjerge med højder mellem 850 og 1.350 meter. Høj dyrkning kombineret med mildt vejr og veldefinerede årstider bidrager til en differentieret kaffe.

Resultatet er en fyldig drink, en fremhævet sødme, frugtagtige noter, intens aroma og mild til medium syre, som giver koppen et strejf af sofistikeret smag.

kr 89
00
  •  

Guatemala, Cobán -200g

Cobán
Ordet Cobán kommer fra maya-ordet Keckchi “cob”, som betyder et sted for skyer. Omgivet af bjerge, er denne region nord for Guatemala fuld af naturlig rigdom og høje niveauer af uklarhed, regn og kulde hele året. Fænomenet med konstant regn kendt som “chipi-chipi” er karakteristisk for det område, der ligesom resten af de særegne klimatiske forhold har indflydelse på kaffens fysiognomi i dette område. I Cobán vokser kaffe i mellem 1.300 og 1.500 meters højde på skråninger af bjerge af lerjord og kalksten, der modtager den tropiske indflydelse fra Atlanterhavet.

kr 89
00
  •  

Colombia, Nariño -200g

Nariño
Kaffebønnerne dyrkes i provinsen Nariño i det sydvestlige Colombia, der grænser op til Ecuador.

Nariño regionen er præget af aktive vulkaner og meget nedbør. Det meste af kaffen dyrkes i højder fra 1.500 meter til 2.100 meter over havets overflade. Vulkanen Galeras har skabt de produktive jordarter, der gør dette til et af landets bedste kaffedyrkningsregioner.

kr 89
00
  •  

Costa Rica, Central Valley -200g

Central valley
Omgivet af San Jose, Heredia og Alajuela har Central Valley veldefinerede regnfulde og tørre årstider. Den perfekte kombination af aroma, konsistens og smag, får dig til at føle den friske luft fra regnskoven.

Disse kaffebønner er af lav syrlighed, men fremragende aroma og karakteristiske smag. Bønnerne efterlader en nøddeagtig og krydret smag.

kr 99
00
  •  

Kenya, Kirinyaga AA - SL-28 -200g

Kirinyaga AA
SL-28

Kenyansk kaffe klassificeres ud fra bønnens størrelse efter høst.
Grad AA er generelt den største bønne og betragtes som en af verdens fineste kaffevarianter. Disse højkvalitets kaffebønner, dyrkes i frugtbar vulkansk jord og er specielt kendt for deres skarpe syrlighed. Kaffen efterlader en tæt, tør og vinøs eftersmag. Som den eneste kaffe i verden, besidder den en syrlighed på 7%.

kr 99
00
  •  

FILTERKAFFE MED SMAG

– Kaffebønnerne er ligeledes velegnet til iskaffe eller milkshake som kan forfriske på en varm dag.

Karamel -200g

Kaffebønnerne består af 100% arabica bønner med en klassisk smag af karamel som ikke dominerer den oprindelige smag af god kaffe. Passer meget godt med opskummet mælk eller med isterninger.
Du kan vælge at få kværnet bønnerne uden ekstra omkostning, hvad enten du foretrækker filterkaffe, stempelkaffe eller espresso

kr 87
00
  •  

Hasselnød -200g

Kaffebønnerne består af 100% arabica bønner med fyldig smag af hasselnødder. Blød, velsmagende og passer bedst med opskummet mælk eller i en milkshake.

Du kan vælge at få kværnet bønnerne uden ekstra omkostning, hvad enten du foretrækker filterkaffe, stempelkaffe eller espresso.

kr 87
00
  •  

Vanilje -200g

Kaffebønnerne består af 100% arabica bønner med fyldig smag af  vanilje. Mellem ristede kaffebønner med vanilje aroma, som beriger oplevelsen af søde, eksotiske vanilje undertoner til kaffen.
Du kan vælge at få kværnet bønnerne uden ekstra omkostning, hvad enten du foretrækker filterkaffe, stempelkande eller espresso.

kr 87
00
  •  

Turkish Coffee -200g

EN KORT HISTORIE:
I 1593 lærte den tyrkiske guvernør Özdemir Pasha en ny drik lavet af kaffebønner i Yemen regionen. Han var så imponeret over drikken, at han besluttede sig for at servere den til Sultan Süleyman. Den storslåede sultan blev også forelsket i drikken, og dermed begyndte fødslen og udbredelsen af tyrkisk kaffe.

FORBEREDELSE:
1 – Tilsæt ca. 50 ml vand (1 kop) i cezve
2 – Bring cevze til kogepunkt og fjern den fra varmen.
3 – Tilsæt ca. 7-10 g kaffe og rør godt om igen, hvorefter kaffen bringes til kogepunktet.
4 – Fjern cezve fra varmen med det samme og server kaffen varm.

SJOV KENDSGERNING:
Det tyrkiske ord for morgenmad er kahvalti, hvilket oversat betyder før kaffe.

kr 69
00
  •