fbpx

FRA IDE TIL VIRKELIGHED

Programmer som vi ellers havde lagt på hylden blev geninstalleret og AutoCAD blev brugt til at tegne Danmarks første, største og mest detaljerede samt bæredygtige “kaffekop”, som skulle ende med at være en fuld funktionel kaffebar.

Vi var begge solgt på idéen og efter flere søvnløse nætter var tegningerne udarbejdet. Derefter fik vi os lejet ind på et værksted og gik i gang med at bygge den 4 tons tunge konstruktion. Storebroren og hans viden i smed faget var altafgørende til koppen så dagens lys. Der blev nemlig brugt mange timers arbejde og sparring sammen med den dygtige smedemester. Efterfølgende blev der monteret et unikt vandsystem, der gør at koppen kan være uafhængig og selvforsynende mht. vand til feks. koncerter eller festivaller. Barndomsvennen som er VVS’er gav den hjælpende hånd, som betød utrolig meget under dette process.
Men det vigtigste øjeblik var, da vi sammen med en anden barndomsven, som er erhvervsjurist, besluttede os for, at drage udenlands og besøge en bestemt kaffeleverandør. Turen resulterede i, at vi vendte hjem med 120 kg kaffe og en vigtig aftale til den fremtidige kaffebar. Fra det øjeblik var vejen lagt for Kaffekoppen. Det skulle være kaffe og ikke bare kaffe men de bedste kaffebønner vi kunne få fingrene i.

VI IMPORTERE SELV KAFFEN

Sammen med kaffespecialister som vores mentorer, udvælger vi vores bønner med omhu. Vi går ikke på kompromis på kvaliteten, hvorfor vi altid vil kunne tilbyde de bedste kaffebønner på markedet. Finder vi den rette bønne til vores kartotek, må vi simpelthen have den. Kaffebaren importerer kaffebønnerne fra Rio Mina’s lokale kaffegårde i Brasilien.
Vi går op i smag og kvalitet og det følte vi, at vi fandt der. Vi føler, at det udgør helheden i oplevelsen af en god kop kaffe. Desuden har vores kaffebønner aldrig været udsat for industriel forarbejdelse og vi tør gerne vædde på, at dette kan smages. Det er smagen der er karakteristisk for de kaffebønner, vi tilbyder. Alle vores kaffebønner har hver ­deres unikke smag og aroma, og de er specielt udvalgt til passe din smag og dit behov. Så hvis du vil forkæle dig selv, foreslår vi, at du besøger os. Så kan vi finde kaffen, der passer bedst til dig.

LANG REJSE FOR AT NÅ HERTIL.

Vi har haft en spændende og udviklende rejse, som hele tiden har været en fornøjelse hver dag og det fortsætter det med at være. Kærligheden til kaffe og den service vi stræber efter at give, skinner igennem vores hverdag. Vi arbejder hårdt for at kunne give alle vores dejlige gæster en ensartet og top kvalitets produkter hver eneste gang de kigger forbi. Vores hjerter brænder for at brygge den perfekte kop hver gang, men kaffen har en lang process fra markerne til den ender i vores hænder og vi lover jer at I altid vil få serveret top lækker gourmetkaffe hos os.
Vi samarbejder med fagfolk som kender til kvalitet
og det vil vi blive ved med at gøre.

SOCIAL ANSVAR

Hvert år får 200 børn konstateret kræft. Behandlingsmulighederne er gennem årene forbedret og i dag bliver 80% af alle børn med kræft helbredet. Vi vil gerne være med til at øge procenttallet og støtte op omkring de små hjerter med de største problemer.

Børnecancer fondens formål er, at støtte lægevidenskabelig og anden forskning indenfor børnekræft, forbedre vilkårerne for de syge børn og deres familier i en svær tid og samtidig øge oplysningen om kræft hos børn.