Om COFFNGO

Vi serverede vores første kop kaffe i 2017, i Odenses  fra en gigantisk kaffekop, som vi selv havde designet og bygget.
Efterspørgslen voksede og vi måtte række ud over kaffekoppen.
Derfor har vi udvidet med webshoppen, så du kan  nyde kaffen, hvad enten du vælger, at nyde gourmet kaffen i selskab med andre eller bare nyde gourmet kaffen alene.

Nu er der mulighed for, at du kan bestille kaffebønnerne hjem til din egen stue og vi kværner gerne hele bønner, uden ekstra omkostning.

Vi er glade for, at tilbyde en uforglemmelig kaffeoplevelse til vores kunder. Vi bruger økologiske kaffebønner, som er høstet uden kemikalier, på bl.a. Rio Mina´s lokale kaffegårde i Brasilien, som er med til at give en unik kaffe oplevelse. Kaffeplanterne og bønnerne er beskyttet imod industrielle forarbejdelse og vi kan med sikkerhed sige, at det kan smages. Vi har været igennem en fantastisk lærerig og spændende rejse, med grundlæggelsen af COFFNGO og vi er og altid vil være i udvikling.

KAFFEKOPPEN

Det hele startede med en idé, om en gigantisk kaffekop, og konceptet udviklede sig herfra. Kaffebaren blev bygget i 2017 og vi har brygget og serveret med et smil til alle kaffe elskere lige siden.

Som landets mest innovative kaffebar, arbejder vi hårdt for at dele vores passion for god kaffe med kaffeelskere. At tilbyde forskellige smag af gourmet kaffe, fra forskellige kultur rundt om i verden, er det vi vil.

Vi byggede vores første kop kaffe i 2017, hvor “kaffekoppen” var åben for alle. Senere hen udvidet med en webshop, hvor der er mulighed for at kunne bestille vores kaffe hjem til sig selv. Vi har hele bønner, og mulighed for at få kaffen kværnet uden beregning, dette er helt op til hvad du foretrækker.
Vi er glade for at, tilbyde en stor kaffeoplevelse til vores gæster med de drikkevarer, vi forbereder, ved hjælp af 100% økologiske kaffebønner høstet uden kemikalier.
Vores kaffebønner har aldrig været udsat for industrielle forarbejdelse. Vi vælger vores Regionale kaffebønner (Origin) fra lokale kaffe gårde i Guatemala, Costa Rica, Colombia, Brasilien og Kenya sammen med kaffe eksperter som vores mentor.

CLICK & COLLECT

Hos COFFNGO har vi indført ”Click & Collect” til Odense og omegn. 
Det vil give dig mulighed for, at bestille via webshoppen og derefter komme ned til “kaffe-koppen”, hvor vi vil stå klar til, at betjene dig.

Rødegårdsvej 84, 5000 Odense C.

Husk at vi har åbent 
Mandag-fredag: 9:30-17:00
Lørdag: 09:00-16:00
Søndag: 09:00-15:00

COFFEE-BIKE by COFFNGO

Vi kommer gerne og brygger espressobaseret gourmetkaffe, som vi vil servere fra vores kompakt kaffe cykel.
Det gør vi hvis du skal arrangere: fødselsdage, konfirmation, firmaskovtur, reception, messe, til enhver social sammenkomst eller arrangement. Ved at leje COFFEE BIKE by COFFNGO vil du have mulighed for at give dine gæster/medarbejder en unik kaffeoplevelse, hvad enten det varer en time eller hele dagen.

Kaffecyklen er udstyret med espressomaskine, kaffekværne, kvalitetsbønner, og selvfølgelig engagerede baristaer med godt humør og en lækker smil.

Regionalt kan Kaffe cyklen fragtes i en varevogn eller på en trailer, mens den lokalt kan være på pletten, hvor end vi har lov.

100% GRØN ENERGI
100% ØKOLOGI
100% GOD KAFFE
100% SELVFORSYNENDE ​

Lej vores COFFEE-BIKE

SOCIALT ANSVAR

Hvert år får 200 børn konstateret kræft. Behandlingsmulighederne er gennem årene forbedret og i dag bliver 80% af alle børn med kræft helbredet. Vi vil gerne være med til at øge procenttallet og støtte op omkring de små hjerter med de største problemer.

Børnecancer fondens formål er, at støtte lægevidenskabelig og anden forskning indenfor børnekræft, forbedre vilkårerne for de syge børn og deres familier i en svær tid og samtidig øge oplysningen om kræft hos børn.