KAFFEKOPPEN

Det hele startede med en idé, om en gigantisk kaffekop, og konceptet udviklede sig herfra. Kaffebaren blev bygget i 2017 og vi har brygget og serveret med et smil til alle kaffe elskere lige siden.

Som landets mest innovative kaffebar, arbejder vi hårdt for at dele vores passion for god kaffe med kaffeelskere. At tilbyde forskellige smag af gourmet kaffe, fra forskellige kultur rundt om i verden, er det vi vil.

 

Vi byggede vores første kop kaffe i 2017, hvor “kaffekoppen” var åben for alle. Senere hen udvidet med en webshop, hvor der er mulighed for at kunne bestille vores kaffe hjem til sig selv. Vi har hele bønner, og mulighed for at få kaffen kværnet uden beregning, dette er helt op til hvad du foretrækker.
Vi er glade for at, tilbyde en stor kaffeoplevelse til vores gæster med de drikkevarer, vi forbereder, ved hjælp af 100% økologiske kaffebønner høstet uden kemikalier.
Vores kaffebønner har aldrig været udsat for industrielle forarbejdelse. Vi vælger vores Regionale kaffebønner (Origin) fra lokale kaffe gårde i Guatemala, Costa Rica, Colombia, Brasilien og Kenya sammen med kaffe eksperter som vores mentor.

CLICK & COLLECT

Hos COFFNGO har vi indført ”Click & Collect” til Odense og omegn. 
Det vil give dig mulighed for, at bestille via webshoppen og derefter komme ned til “kaffe-koppen”, hvor vi vil stå klar til, at betjene dig.

C.F. Møllers Allé, 2300 København.
(Byparken, Ørestad)
Husk at vi har åbent 
Mandag: Lukket
Tirsdag:  10:00-17:00
Onsdag:  10:00-17:00
Torsdag: 10:00-17:00
Fredag:   10:00-17:00
Lørdag:   10:00-17:00
Søndag:  10:00-17:00

" KOPPEN PÅ TUR "

COFFEE-BIKE by COFFNGO

Vi kommer gerne og brygger espressobaseret gourmetkaffe, som vi vil servere fra vores kompakt kaffe cykel.
Det gør vi hvis du skal arrangere: fødselsdage, konfirmation, firmaskovtur, reception, messe, til enhver social sammenkomst eller arrangement.
Ved at leje COFFEE BIKE by COFFNGO vil du have mulighed for at give dine gæster/medarbejder en unik kaffeoplevelse, hvad enten det varer en time eller hele dagen.

Kaffecyklen er udstyret med espressomaskine, kaffekværne, kvalitetsbønner, og selvfølgelig engagerede baristaer med godt humør og en lækker smil.

Regionalt kan Kaffe cyklen fragtes i en varevogn eller på en trailer, mens den lokalt kan være på pletten, hvor end vi har lov.

GRØN ENERGI
ØKOLOGISK
SELVFORSYNENDE ​

SOCIALT ANSVAR

Hvert år får 200 børn konstateret kræft. Behandlingsmulighederne er gennem årene forbedret og i dag bliver 80% af alle børn med kræft helbredet. Vi vil gerne være med til at øge procenttallet og støtte op omkring de små hjerter med de største problemer.

Børnecancer fondens formål er, at støtte lægevidenskabelig og anden forskning indenfor børnekræft, forbedre vilkårerne for de syge børn og deres familier i en svær tid og samtidig øge oplysningen om kræft hos børn.